Интересува ме ,кабелите на свещите на 1.7 8V и 2.0 дали са с еднакво съпротивление.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кабели за свещите?
Collapse
X
-
Кабели за свещите?
Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г
Имам две фръцли,една италианка и една българка!
Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...Тагове: Няма
-
Благодаря ти!Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...
Comment
-
И аз искам да попитам нещо за тия пусти кабели и за да не пускам нова тема питам тук.
Снощи на тъмно забелязах,че кабелите ми приискряват/пресветват,а са на не повече от 500 км.Възможно ли е да има друга причина за това явление или трябва пак да ги сменям
И ако трябва препоръчайте някоя марка. В момента съм със Champion,като уж ги взех от специализиран магазин
155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от hsrИ аз искам да попитам нещо за тия пусти кабели и за да не пускам нова тема питам тук.
Снощи на тъмно забелязах,че кабелите ми приискряват/пресветват,а са на не повече от 500 км.Възможно ли е да има друга причина за това явление или трябва пак да ги сменям
И ако трябва препоръчайте някоя марка. В момента съм със Champion,като уж ги взех от специализиран магазин
155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Има тема с ремонти и други теми за кабели и свещи. Моите са Магнет Марели Супер Силикон и са на 2 години вярна служба. ~55-60 лв комплекта се връзва, може и по-малко (продават се на бройка).
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
Първоначално публикувано от TRENDiИма тема с ремонти и други теми за кабели и свещи. Моите са Магнет Марели Супер Силикон и са на 2 години вярна служба. ~55-60 лв комплекта се връзва, може и по-малко (продават се на бройка).
Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...
Comment
-
Първоначално публикувано от TRENDiИма тема с ремонти и други теми за кабели и свещи. Моите са Магнет Марели Супер Силикон и са на 2 години вярна служба. ~55-60 лв комплекта се връзва, може и по-малко (продават се на бройка).
155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
От къде си ги взе,защото на мен от Бош ми искат около 380 лв за целият комплект
БТВ На мен за комплект на Бош ми искаха 250, за Шампион 90.
а дали може да има някаква друга причина кабелите да "пресветват" ,освен да са "сдали багажа".Примерно бубините да подават по-голям ток или нещо др.75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
Първоначално публикувано от TRENDiАми към нещо друго - при мен биеше през 1-та бобина на мястото, където лулата на кабела се нахлузва на нея. И понеже бях с 2 счупени такива места на бобината я смених и сега не пердаши от никъде. За по-големия ток да се изкажат по-компетентни, макар, че според мен не е невъзможно, вероятно е само, ако си с някаква бобина "мега ментол".
Значи при ман се получава нещо странно.Когато колата е "студена" (примерно при запалване сутрин) си работи почти перфектно,но като позагрее(поработи известно време) почва да прекъсва на ниски обороти,независимо дали е в движение или на място и понякога дори гасне.Аз си направих един експеримент-не я карах цял ден,запалих я вечерта и вдигнах капака.Отначало когато си работи нормално всичко изглежда наред,но когато поработи известно време и почне да прекъсва се забелязва как кабелите започват да приискряват един към другТа затова започнах да си мисля,че едното и другото са свързани
И преди съм имал проблеми с кабели (с др.кола),но там беше обратното-прекъсваше докато позагрее и после се пооправяше,пък при Алфата е обратно
И на всичко отгоре кабелите са уж оригинален Шампион за 103 лв.Иначе след 2000 об. няма никакви проблеми със ускорение и вървеж.Аз ще потърся като твоите кабели,но силно ме съмнява да намеря на такава цена,а да дам още 100 + лв.,а да се окаже,че проблема не е в тях
155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Не забравяйте и марката "Тесла"! Аз съм с такива (евтини и качествени) и нямам проблеми!А също така много важни са и свещите за да се запазят дълго време здрави кабелите!!!
Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
Alfa 166 2.4 JTD 2003г.
Comment
-
Първоначално публикувано от manolitoНе забравяйте и марката "Тесла"! Аз съм с такива (евтини и качествени) и нямам проблеми!А също така много важни са и свещите за да се запазят дълго време здрави кабелите!!!
155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Ами само такива има в Русе , едните са 120лв. а уж оригиналните са 220лв.Теслата сравнени с оригиналните са супер ефтини...
Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
Alfa 166 2.4 JTD 2003г.
Comment
-
Първоначално публикувано от TRENDiОт къде си ги взе,защото на мен от Бош ми искат около 380 лв за целият комплект
БТВ На мен за комплект на Бош ми искаха 250, за Шампион 90.Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
Comment
Comment